18 Nisan 2022 Pazartesi

Yeni Volkswagen POLO Otomatik || Engelli Raporuyla ÖTV'siz ||

Her hafta yaptıgımız hangi markanın hangi modelini bayisinde inceleyelim anketinde şehiriçi araçlarda ilk 2 sırayı vw polo ve peugeout 208 aldı.

Sırayla Volkswagen ve Peugeot bayilerine gittik.Bugün polo nun incelemesi sizlerle yarın da pejonun videosu gelicek,sonrada en çok merak edilen bu 2 şehiriçi otomobilin kıyaslamasını yapıcaz sizin için.

Volskwagen bayisinde tüm gözler yeni gelen suv otomobillerde ama hatchback araçların da fanatikleri de yok değil,özellikle gençler ve kadın kullanıcılar ilgi gösteriyorlar bu modellere.

Polonun Tüm manuel modelleri ötv muafiyetine giriyor.Biz bu video da Life 1.0 TSI 95  DSG modelini incelicez.

B segmenti benzinli hatchback kasa bir  otomobil Polo

Keskin çizgi tasarımıyla sportif bir görünüme sahip olan Yeni Volkswagen Polo, içerisinde barındırdığı teknolojik özelliklerle de kendi sınıfında bir adım öne çıkıyor.

Önceki nesil Polo modellerine göre daha geniş üretilen model, farkını ortaya koymuş durumda. Aynı zamanda kokpit tarafındaki tasarımında oldukça sade ve şık olduğunu söylemekte fayda var. Satın alma sırasında ekleyebileceğiniz opsiyonel özelliklerle kendinize uygun tarzda aracı özelleştirebiliyorsunuz.

Aracın ön kısımdan başlayan omuz çizgisi, arka stop lambaların üzerinden geçerek bagaj tarafında birleşerek kendisini tamamlıyor.

Her donanım paketinde standart olarak gelen LED gündüz sürüş farları tampon kısmında yerini almış. Park sensörleri aracın rengine uygun boyanarak fazla göze çarpmaması sağlanmış.

10,25 inç büyüklüğünde olan yeni nesil dijital gösterge paneli üzerinden tüm bilgilere rahatlıkla erişim sağlayabiliyorsunuz. Volkswagen Polo nun multimedya ekranı Apple CarPlay ve Android Auto gibi uygulamaları destekliyor ayrıca.0

Aracın 95 beygir gücündeki motoruna 175 azami tork eşlik ediyor.Saatte maksimum 187 km hız yapabilen araç 0 dan 100 e 10.8 saniyede ulaşıyor.

Otomatik vitesli aracın en sevgilen noktası da ortalamada sadece 4.4 lt yakıt  tüketmesi.

Otomatik life 1. 0 da hız sabitleme sınırlama,yokuş kakış desteği,yorgunluk tespit sistemi ,esp denge kontrolü,start stop  gibi sürüş destek sistemleri de var.

Liste satış fiyatı 450.800 tl olan aracın bayi ötv muafiyetli satış fiyatı da 269.000 tl olarak veriliyor.Gördüğünüz gibi ötv muafiyetli satış fiyatı olması gerekenden 19.000 tl daha fazla ama bayi bu fiyatta ısrarcı.

Merak edenler için durumlar böyle arkadaşlar.Rakibi 208 in de videosu hazır oldugu zaman kıyaslamasını yapıp videosunu yayınlicaz.

Sağlıcakla kalın tekerinize taş değmesin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder