11 Mart 2022 Cuma

Engelli Raporuyla Alınabilen Suv MG ZS PİYASAYI ALT ÜST ETMEYE GELDİ


Merhaba arkadaşlar bugün son dönemlerde sıkça merak edilen fiyatından dolayı araştırılan ülkemizde de yeni satışa çıkarılan MG zs modelini incelemeye geldik.28 kasım 2021 görüceye çıkan zs modeli ötv muafiyeti üst limitinin altında kalan fiyatıyla çok ilgi çekecek gibi.

Nerden çıktı bu mg.Otomobil yarışlarını yakından takip edenler aslında bu markayı yakından tanırlar.Mg zamanında spor otomobiller üreten markaydı,eski filmlerde gördüğünüz küçük spor araçların çoğu mg patentlidir.

Şimdi el değiştiren marka genel anlamda elektirikli araçlara yönelse de çok talep olduğu için fosil yakıtlı suv araçlar da çıkarmaya başladı.

Yani kısaca damdan inen bir marka değil,geçmişi olan ve saic motors tarafından üretimi devam ettirilen büyük bir marka. Saic motors yılda yarım milyon elektirkli motor çıkaran bir marka.

Türkiye’de bulunan modelleri arasında ötv muafiyetli alabildiğimiz tek modeli zs comfort 1.5 modeli.

B segmenti benzinli suv 106 beygir gücünde motoru bulunuyor.Bu motorun 1498 cc silindir hacmi mevcut ve besleme tipi de atmosferik.

Azami torku 140 newtonmetre olan olan arac saatte maksimum 175 km hız yapabiliyor  ve  0 dan 100’ e 10.9 saniyede ulaşıyor.

Şwhirçinde 7.6  şehirdısında 6.1 lt yakıt tüketen aracın ortalamayaktı tüketimi de 6.6 lt.

Aracın 448 lt bagaj hacmi var.

Yeni MG ZS etkileyici dış tasarımı ve geniş iç hacmi ile kompakt bir SUV deneyimi sunuyor.
Konforlu sürüş imkanı ve yüksek malzeme kalitesiyle ön plana çıkıyor araç

Araçta ayrıca aplle car play ve androdi auto uyumlu  10.1 dokunmatik ekran var

Zs modeli üretim hatalarına karşı 5 yıl-150,000 km  garanti kapsamında ayrıca.

 

Mg Zs te Yokuş kakış asistanı,lastik basıncı uyarı sistemi,ön ve yan hava yastıkları,perde hava yastıkları,elektronik park freni,isfox,uzaktan kişlitleme,immobilizer,abs ebd,eba,esp,tcs gibi sürüş destek sitemleri ve donanımlar da mevct  ayrıca.

Ötv muafiyetli araç bulmanın çok zorlaştığı şu dönemlerde üstelik donanımsal olarak çok iyi bir SUV araç buldugunuz zaman dikkatinizi çekebiliyor .Türkiyeye geleli daha 1 sene olmadan kendi sgementinde Pazar payının %15’i ele geçirdi marka.Bu da gerçekten inanılmaz bir büyüme.Avrupada da pandemi döneminde satışlarını 5 kat arttırmıştı MG.

Türkiye bayilerinde deneme sürüşüne katılmak isteyen kimseyi geri çevirmiyorlar,istediğiniz kadar aracı kullanabilirsiniz kendilerine bu konuda güvenleri tam.Çarşamba günü ben de deneme sürüşüne çıkıcam araçla.Elektrikli modelini de denicem ayrıca.

 

Mg zs comfort 1.5 in liste satış fiyatı : 449.000 tl

Bayi ötv muafiyetli satış fiyatı da 251.500 tl

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder