10 Eylül 2021 Cuma

Piyasayı alt üst edecek sedan YENİ HONDA CITY Geldi || Engelli Raporuyla...


Kendine has tarzıyla yollarda

Yeni Honda City, aerodinamik özellikleri ile dinamik bir sürüş deneyimi sunarken, Honda mühendisleri tarafından detaylı düşünülmüş tasarımındaki kendine has modern çizgileriyle kusursuz bir sedan görünümü sunuyor.

 

11 eylül itibariyle görücüye çıkacak olan Hondanın B segmenti sedan  modeli olan City bence bu sene en çok satan 3 araçtan biri olacak. Ülkemizdeki ekonomik kriz ve alım gücünün iyice düşmesinden dolayı bu tarz araçlara olan ilgi arttı hepinizin bildiği üzere.Fiat egeanın satış performasından dolayı Honda da alt segment otomobillerine ülkemizde ağırlık vereceğini bu modeli ile gösterdi.

Ülkemizde elegance ve executive olmak üzere 2 modelde satılacak olan City tasarım konusunda yeni civici andırıyor.Arka stoplar da biraz bmw den esinlenilmiş gibi.

Dış tasarımına baktıgımızda önden de arkadan da klasik sedan görüntüsüne sahip city Civic'e göre arka koltukta 20 milimetre daha fazla diz mesafesi sunuyor yani kardeşinden daha ferah bir iç ortama da sahip.

 

1-City de 16 inc çift renkli elmas kesim alüminyum alaşımlı jant kullanılmış.

 

2-Tam ön led farlar ,L şeklinde kurgulanan ön far aydınaltması ve sportif arka far aydnıtlaması ile Honda City müthiş bir dinamizm oluşturmuş

 

3-özellikle uzun yolda güvenlik desteği sağlayan LED ön sis farlar ile en yoğun siste bile  görüşünüzün açık kalmasını sağlıyor.

4- Yeni Honda City Geniş bagaj hacmi 519 lt ile en büyük rakipleri olan egea ve taliant ile neredeyse aynı bagaj hacmine sahip.Bazı SUV otomobillerden bile daha yüksek kapasite bu ve gerçekten muazzam bir bagaj genişliği.

 

5- City’nin içinde ki saklama alanları ve bardak tutma alanları çok ince ve akıllıca düşünülmüş

 

6-Gelelim yeni city nin yakıt tüketim değerlerine

Üstün Honda mühendisliği tarafından geliştirilen verimli i – VTEC motor ve konforlu CVT şanzımanı sayesinde,eşsiz bir güç ve yakıt tasarrufu sağlıyor.

Executive ve Elegance ın yakıt değerleri neredeyse aynı gösteriliyor marka tarafından.

Şehirçi yakıt tüketimi  8 lt

Şehirdısı yakıt tüketimi 5 lt

Ve Ortalama yakıt tüketiminin 6,5 lt olması bekleniyor.

Tabi en iyi verileri son kullanıcılardan alacağımız için aracı alıp kullanan arkadaşlardan gelen verilere yakıt tüketimi güncellemesi de yapacağım bu videoda.Ayrıca bizzat deneme sürüşüne gidip kendi deneyimlerimi de paylaşacağım.Instagram adresimizi de takip ederseniz bayi fotoğraf ve videolarını oradan da payalaşacağım.Açıklamalar kısmında instagram adresimiz mevcut.

7- Hondanın içine baktıgımızda birçok modelden daha bir dokunmatik ekran oldugunu görüyoruz.8 dokunmatik multimedya ekranı ile eşsiz bir müzik deneyimi yaşayabilir telefonunuzdaki uygulamaları bu ekrana aktarıp kontrol edebilirsiniz.

 

8-Yeni City Executive anahtarsız giriş sayesinde anahtarlarınızı cebinizden veya çantanızdan çıkartmadan kapılarınızın açılmasını sağlayarak bu konforu yaşabilirsiniz.

 

9-City sahip oldugu akıllı kamera ve görüntü algılama sistemi sayesinde arka tarafı net bir şekilde  görmenizi sağlar.

 

10-Honda yeni citysine çok güveniyor  6 yıl veya 150.000 km garantisi veriyor.

Yeni City Executive’ın bazı özelliklerine bakalım:

-Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi

-Android Auto

-Otomatik katlanabilir yan aynalar

-Alüminyum alaşımlı jantlar

-8 dokunmatik renkli multimedya ekranı

-Otomatik Klima

-Led ön farlar

-Yokuş kalkış desteği

-Apple carplay

-Geri görüş kamerası

-Led ön sis farlar

-Hız sabitleyici

Bu donanım özellikleriyle rakiplerinin bir adım önüne geçiyor Honda City.

Gelelim Yeni Honda City nin fiyatlarına.

*Elegance Modelinin Normal Satış Fiyatı : 219.000 TL

Engelli Raporuyla Ötv Muafiyetli Satış Fiyatı : 146.000 TL

 

*Executive Modelinin Normal Satış Fiyatı : 229.000 TL

Engelli Raporuyla Ötv Muafiyetli Satış Fiyatı : 153.000 TL

 

Piyasaya yeni çıkan model oldugu icin stok sıkıntısı olmayacaktır,mutlaka deneme sürüşüne gidip aracı inceleyin ona göre karar verin

 

Tekerinize taş değmesin…

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder