7 Ağustos 2021 Cumartesi

T-Roc Ve Passat Ötv Muafiyeti


Merhaba sevgili dostlarım

Bugün volswagen t roc ve passat  hakkında kısa bir bilgilendirme geçeceğim

Bildiğiniz üzere volswagen bu yıl belirli periyotlarla en çok satılan modeli passat ve t rocu ötv muafiyetli olarak satışa sundu.

Son olarak da gün 4 önce  t roc modelini ötv muafiyet dilimine soktular.T roc  1.5 TSI 150 modelini ötv muafiyetine soktuklarını 4 gün önce sitelerinde yayınladılar.

Haber gelir gelmez  volswageni arayıp kampanyanın detaylarını sordugumuzda sadece 2 adet t rocu muafiyete soktuklarını söylediler.Başka t roc gelicek mi muafiyet kapsamında dediğimİZde sistemden baktılar gemiyle gelen araç olmadıgını da söylediler yani bu ay için kampanyalı t roc satılmayacak artık.

Fakat şimdi şöyle bir durum var,eski t roc videomda da bahsetmiştim bu yıl içinde parça parça bu muafiyet kampanyalarından göreceğiz.Volsvagen süpermarketlerin uyguladıgı olta stratejisini uyguluyor.Marka hatırlanabirliğini sağlama adına  iki modelini gösterip başka modelleri içinde müşteri bulma adına bu taktiği sıkça uygulayan markalardan volskwagen.

Sene sonuna kadar en az 2 kez daha ötv muafiyet kampanyası yapacaklarını düşünüyorum biri aralık ayında orası kesin ama aralıktan önce de bir kampanya daha yapacaklar passat ve t roc u ötv muafiyetli satacaklar.

Ekim ayında muhtemelen sene sonu kampanyasından önceki son kampanyayı yapacaklar yine cüzi bir miktarda t roc ve passat satacaklar ama büyük satış sene sonu olacak diye tahmin ediyorum.Her ne kadar tam bir bilgi vermeseler de onlar da kapıyı açık bırakıyorlar bu konuda.

 

Önümüzdeki hafta volswagen bayisine gidip tüm modelleri çekicez, tüm modeller hakkında bilginizin olması için kıyaslama adına genel bir video çekimi yapıcaz.Takipte kalmaya devam edin tekerinize taş değmesin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder