12 Ağustos 2021 Perşembe

Skoda Kamiq Engelli Raporuyla Kampanyada


 

2021 itibariyle en çok önerdiğim araçlardan olan Skoda kamiq 110 beygir güce 999 cc silindir hacmine sahip karizmatik bir suv.

ÖTV muafiyetli olarak alınabilecek zengin donanımlı modeller arasında başı çeken kamiq içine bindiğiniz zaman inmek istemeyeceğiniz bir otomobil

Skoda’nın Karoq sonrasında ürün gamına ekleyerek yeni bir kulvar açtığı Kamiq, kompakt Crossover segmentinde önemli rakiplere karşı mücadele ediyor .

 

 Yeni Skoda Kamiq’in dış görünüşünde en dikkat çekici detay aydınlatma grubunda sunulan tam LED versiyonunda ki büyük ve sert çizgili far grubu, arabaya karizma katmış durumda.

 

Ön panjurunu boydan boya kaplayan Skoda’nın yeni nesil havalandırma mefrezleri, krom süslemelerle, Kamiq’e metalik bir hava katarak premium bir görünüş kazandırmış. Panjurun üzerinde yer alan Skoda amblemi modele hava katan detaylardan.

 

 

Yan tasarımın da ilk göze çarpan detay metalik tavan rayları ve kullanılan yeni nesil alaşımlı jant tasarımı modelde ilgi odak yeri olmayı başarıyor.

Tavan çizgisinin arkaya doğru eğimli inişi sayesinde Yeni Kamiq’e dinamik bir hava yakalatmış, hem modern hem de şık bir tasarıma imza atılmış. Modele arkadan baktığımızda ise firmanın diğer SUV modellerine benzer bir tasarım görüyoruz.

Azami torku 200 newtonmetre olan otomobilin maksimum hızı saatte 193 km.aracın 0 dan 100 e hızlanması da 10,7 saniye alıyor.

Otomatik vitesli araç şehiriçinde 5,8 lt şehirdısınd aise 4,1 gibi çok az bir yakıt tüketimine sahip.ortalama yakıt tükesitimi ise 4,95 lt.

Skoda denince akıla hemen iç yaşam alanı ve büyük bagaj boyutları gelir. Kamiq’de de bu ölçü geçerli kılınmış durumda; 400 litre bagaj hacmine sahip olan model koltuklar yatırılarak 1395 litreye kadar çıkabiliyor.

Skoda Kamiq  Premium 1.0 TSI 110 PS DSG nin normal liste satış fiyatı 350 bin tl den 331 bine düştü kampanya kapsamında.

Ötv muafiyetli satış fiyatı da 184 bine denk geliyor

Ötv muafiyeti alabileceğiniz bir suv arıyorsanız mutlaka radarınıza alıp incelemeniz gerek bir otomobil kamiq

 

 

 

 




 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder