8 Ocak 2021 Cuma

Renault Symbol Joy 2021 HEM KALİTELİ HEM UCUZ.Engelli raporuyla 100 bin ...



TASARIM İÇ/DIŞ

Renault Symbol'ün yenilenen tasarımı ön ve arka tasarımı ile daha modern ve dinamik olmuş

Yeni alüminyum jantlar ve jant kapakları Symbol’ün yeni tarzını tamamlıyor.Geniş iç hacmi ve koltuklarıyla tüm ailenize üst düzey konfor yaşatacak Renault Symbol, çok sayıda saklama alanı ve geniş bagajıyla hem günlük kullanımda, hem de seyahatlerinizde rahat bir yolculuk imkanı sunmayı vaat ediyor.

  

STANDARTLAR/OPSİYONLAR

Arka park sensörü, Yokuş kalkış destek sistemi, Hız sabitleyici, Media Nav multimedya sistemi gibi sunduğu özellikleri ile konforu ve güvenliği bir arada yaşamak mümkün reno symbol ile. Güçlendirilmiş araç gövdesi, ön ve yan hava yastıkları, arka koltuklarda çocuk koltukları için ISOFIX sabitleme sistemi ve ayarlanabilen koltuk başlıkları ile Renault SYMBOL sizin ve yolcularınızın güvenliği için kapsamlı donanıma sahip.

 

 

Renault Symbol, ABS ile çalışan ESP ve ASR güvenlik sistemlerini barındırıyor. Etkili fren ve daha fazla stabilite için ihtiyacınız olan her şey Sürüş destek sistemleri ile mümkün hale geliyor.

 

Amacınız a noktasından b noktası uygun fiyatla gitmekse bu araç tam size göre

Yedek parçalarını marketlerde bile bulabileceğiniz,servis ağı çok geniş ve 2.el piyasası çok yüksek olan bir araç.

Fazla özellik istemiyorum ötvsiz fiyatı 100 binin altında olsun sıfır olsun ve bana sorun çıkartmasın diyorsanız bu otomobili düşünmeden alın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder